Een echt Fair Trade product

Ook The BookSeat BookSeat op zich vertelt een eigen verhaal. The Book Seat is namelijk een Fair Trade product. Deze wordt vervaardigd in China in een atelier waar moeders te werk worden gesteld. The Book Seat & BookSeat zorgt ervoor dat zij werkzekerheid hebben in ruil voor een eerlijk loon. Van daar uit wordt het halffabricaat naar België verscheept waarna de assemblage en afwerking tot eindproduct in sociale werkplaatsen plaatsvindt.
 

The Book Seat & BookSeat het ultieme leescomfort
Als verdeler introduceert The Book Seat & BookSeat. Een Australisch ontwerp dat wereldwijd gepatenteerd is en nu aan alle boekenverslinders en Tablet gebruikers de mogelijkheid biedt handenvrij te lezen, surfen en gamen. Waar, wanneer en vooral hoe comfortabel zij het maar willen. Softback of hardback, strip, roman of cursus, digitale tablet (iPad) of ebook, The Book Seat ondersteunt ze allen met het grootste gemak.
 

Zittend, liggend, staand of al etend lezen zonder je handen te moeten gebruiken? Koude of klamme handen door het lezen in bed tot de vroege uurtjes en de pijnlijke nek- of armspieren? Ze behoren vanaf nu definitief tot het verleden!

The Book Seat & BookSeat wordt in België en Nederland vandaag de dag al volop gebruikt. In België is deze vooral populair in de zorgsector. Een aantal ziekenhuizen stelt het nu al ter beschikking van hun patiënten. Sommige ziekenfondsen bieden het hun leden te koop aan. Dat ligt ook voor Nederland en de rest van Europa in het verschiet en veel meer dan dat!


Voorzitter CM: “The Book Seat is een godsgeschenk voor bedlegerige patiënten die graag lezen. Het is zeer comfortabel en vergt van de lezer weinig energie. Ook MS-patiënten of mensen met  artrose zijn er enorm mee geholpen. We hebben The Book Seat dan ook onmiddellijk in ons aanbod opgenomen. Dit tot grote tevredenheid van onze leden.”